Scandinavisch design staat bekend om zijn tijdloze eenvoud en functionaliteit. Het is een stijl die de nadruk legt op minimalisme, natuurlijke materialen, strakke lijnen en de wisselwerking met natuurlijk licht.
Door het Scandinavische klimaat, speelt het leven zich daar in lange winters vooral binnen af. Geen wonder dat Scandinavisch design gericht is op warmte, wooncomfort en functionaliteit. De overweldigende Scandinavische natuur is terug te zien in de materiaalkeuze en de eenvoud van de ontwerpen. Ik maak graag gebruik van deze kwaliteiten: de kracht van eenvoud en functionaliteit, gecombineerd met een warme en uitnodigende sfeer.
Met Scandinavisch design ben je verzekerd van een tijdloos interieur dat nooit uit de mode raakt. We werken met natuurlijke houtsoorten, zowel heldere als ook neutrale kleuren en functionele meubels om een ruimte te creëren die zowel esthetisch als praktisch is en waarin licht een belangrijke rol speelt. 
Ik help mensen graag als ze dit in hun interieur willen integreren.  
Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Laat je inspireren door de schoonheid en de eenvoud van Scandinavisch design.

terug

Scandinavisch design