Italiaans design staat synoniem voor elegantie, luxe en vakmanschap. Ik volgde een belangrijk deel van mijn opleiding tot binnenhuisarchitect in Italië. Het was geweldig om persoonlijk te kunnen werken met een paar van de absolute grootmeesters van het Italiaanse design. 
Natuurlijk heeft dat mijn ontwerpstijl beïnvloed. Als het aasluit bij de wensen en de voorkeuren van mijn cliënten dan integreer ik de Italiaanse invloeden in het interieurontwerp. 
De essentie van Italiaans design wordt gevormd door de aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en tijdloze esthetiek. Het is een stijl die een gevoel van weelde en verfijning uitstraalt.
In projecten worden de prachtige elementen van Italiaans design weerspiegeld door gebruik te maken van luxe meubels, rijke texturen en verfijnde afwerkingen. Het is altijd een groot voorrecht om een gevoel van Italiaanse elegantie in interieurprojecten in te brengen.
Dat kan gaan om het integreren van enkele Italiaanse designelementen tot het realiseren van een volledig Italiaans geïnspireerd interieur. Ik heb de ervaring en de toegang tot Italiaanse topmerken om dit te kunnen realiseren. Ik vind het fijn om mensen te begeleiden bij het creëren van een interieur dat door de essentie van Italiaans design wordt verrijkt.

terug

Italiaans design