Een doordacht interieurplan is de sleutel tot het creëren van een ruimte die volledig aan aansluit bij wie mensen zijn en hoe ze leven. Ik heb me gespecialiseerd in het ontwikkelen van individuele interieurplannen waarin dit het uitgangspunt is.
Bij het opstellen van een interieurplan begin ik met een uitgebreid gesprek over smaak, levensstijl en behoeften van mijn klanten. Ik neem ruim de tijd om te luisteren en te begrijpen wat de onderliggende wensen en verlangens zijn. Ik onderzoek hoe de ruimtes en het invallende licht optimaal benut kunnen worden. Dit alles leidt tot het creëren van gedetailleerde plattegronden, sfeerborden, kleurenpaletten, meubelindelingen en verlichtingsplannen. Ik streef altijd naar een harmonieus ontwerp dat zowel persoonlijk als esthetisch als functioneel is.
Of je nu een huis, kantoor, winkel of restaurant wilt inrichten, ik zet mijn jarenlange expertise met veel passie in om aan de specifieke behoeften tegemoet te komen. Ik weet als geen ander dat elk detail belangrijk is.

terug

Interieurplan