Dutch design staat wereldwijd bekend om zijn innovatie, vakmanschap en minimalistische esthetiek. Ik ben er trots op dat onze kleine land in de wereld van het design zo groot is.
Als het even kan, pas ik in mijn ontwerpen Dutch Design toe. Cliënten vinden het bijna altijd heel leuk om werk van Nederlandse ontwerpers in huis te hebben. 
De kern van Dutch design ligt in eenvoud, functionaliteit en hoogwaardige materialen. Het is een stijl die aandacht besteedt aan elk detail en streeft naar tijdloze elegantie en bruikbaarheid.
In mijn projecten en in mijn showroom zie je dit terug in het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, strakke lijnen en een focus op functionaliteit. Ik geloof dat een goed ontwerp de tand des tijds kan doorstaan en altijd relevant kan blijven.

Ik werk met een aantal van de belangrijkste merken in Dutch Design waardoor mijn cliënten er makkelijk toegang toe hebben.
Neem contact met mij op of kom langs in de showroom, als Dutch Design je interesseert. Ik laat je graag zien wat het voor jouw interieur kan betekenen.

terug