B&B Italia, een vaandeldrager van Italiaans design, staat bekend om zijn innovatieve en stijlvolle meubelcollecties. Hun ontwerpen, die luxe en comfort combineren, zijn een perfecte aanvulling op elke moderne inrichting. De meubels, die functionaliteit met een artistieke flair verenigen, zijn essentieel voor het creëren van een hoogwaardig interieur dat zowel uitnodigend als onderscheidend is.

Toen ik in Italië werkte heb ik veel verhalen mogen horen over het ontstaan van B&B Italia en heb ik de oprichter Piero Busnelli, regelmatig ontmoet en gesproken.
De ontwerpers die B&B groot maakten: Antonio Citterio , Mario Bellini, Afra & Tobia Scarpa, Patricia Urquiola, zijn stuk voor stuk mijn helden.
De kwaliteit, vormgeving en afwerking zijn van grote klasse en elegantie … De stoffencollectie die we kunnen gebruiken om de zitmeubelen uit te voeren is enorm uitgebreid en fantastisch van kleur en structuren.
Met veel plezier ga ik elk jaar naar Milaan om de nieuwste ontwerpen te kunnen bekijken in de prachtige showroom in Via Durini. Ik heb in de showroom i Hilversum een groot aantal items staan:
Husk fauteuils en eetkamerstoelen, zitbanken/sofa’s Ray, Tufty Time, Dambo,
de Papilo fauteuil, salontafels Formiche en Lem, Flair O’couture, etc.

terug

B&B Italia